Lacrimi la Bârzava! S-a stins Virgil Reștea, viceprimarul comunei și fost polițist (FOTO)

  de Andrei George | 18 ianuarie 2017, 5:47 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Virgil Reștea a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai respectați oameni ai comunei Bârzava. Ani de zile a lucrat ca polițist la postul de poliție din Bârzava, iar în ultimii cinci ani a fost viceprimarul acestei localități.

  În ziua de 12 decembrie schimba prefixul, împlinea 60 de ani, o vârstă la care era dedicat atât locuitorilor comunei cât își îndeplinea, cu o mare dragoste, și „meseria” de bunic. Din păcate, doar o lună distanță, vorbim despre Virgil Vasile Reștea la trecut.

  Viceprimarul comunei Bârzava s-a stins pe un pat al unui spital din Cluj-Napoca unde era internat de aproximativ două săptămâni. A fost timp de 23 de ani polițist în Bârzava, fiind un exemplu pentru mulți dintre colegii săi. În anul 2007 a rămas în rezervă, iar din 2012 este viceprimar al comunei de pe valea Mureșului.

   

  „Vei ramane mereu în sufletele noastre,nașul nostru iubit! Te vom păstra mereu viu și vesel așa cum te știm! Am sperat din tot sufletul ca vei învinge boala….dar n-a fost așa cum am sperat….

  Bunul Dumnezeu te-a iubit mai mult și te-a luat la El!

  Acum nu ne rămâne decât să ne resemnam,asa cum am făcut-o și după plecarea lui tati….. Și sa spunem toți într-un glas” Bunul Dumnezeu să vă ierte și sa va dea odihna veșnică”… (a postat pe Facebook Diana, fina lui Virgil Reștea)

  restea

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.