Laci Farkas, solistul trupei rock Quo Vadis, este șoferul care a murit în urma accidentului de lângă Timișoara

  de - | 4 December 2021, 10:28 PM | Regional

  1

  Veste tristă pentru comunitatea muzicală din România. Solistul şi cofondatorul trupei rock Quo Vadis, Laci Farkas, a murit în urma unui accident. 

  Artistul a condus maşina spre Timişoara din direcţia Şag, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani, care, de asemenea a fost rănit.   

  În urma impactului, maşina care mergea spre Şag a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens.    

  La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, însă, din nefericire, Laci Farkas, în vârstă de 51 de ani, nu a mai putut fi salvat.   

  În 1991, a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt.    În ultimul timp, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers. 

  De-a lungul anilor Quo Vadis cu Laci Farkas a susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate, participând la numeroase evenimente de referinţă, festivaluri de rock şi blues.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.