duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Laci Farkas, solistul trupei rock Quo Vadis, este șoferul care a murit în urma accidentului de lângă Timișoara

  de - | 4 decembrie 2021, 10:28 PM | Regional

  1

  Veste tristă pentru comunitatea muzicală din România. Solistul şi cofondatorul trupei rock Quo Vadis, Laci Farkas, a murit în urma unui accident. 

  Artistul a condus maşina spre Timişoara din direcţia Şag, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani, care, de asemenea a fost rănit.   

  În urma impactului, maşina care mergea spre Şag a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens.    

  La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, însă, din nefericire, Laci Farkas, în vârstă de 51 de ani, nu a mai putut fi salvat.   

  În 1991, a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt.    În ultimul timp, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers. 

  De-a lungul anilor Quo Vadis cu Laci Farkas a susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate, participând la numeroase evenimente de referinţă, festivaluri de rock şi blues.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.