La un pas de un dezastru. O anexă a luat foc în Iratoş, punând în pericol întreaga casă

  de Special Arad | 5 decembrie 2019, 6:54 PM | Știri Arad

  0

  Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj format din cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cinci subofițeri în localitatea Iratoş pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o anexă cu rol de bucătărie de vară. Intervenția a fost dificilă din cauza amplasării construcției, lipite de casa de locuit. După aproximativ 20 de minute de intervenție, incendiul a fost limitat fără a se extinde la casă. A fost stins după o oră de intervenție. Au ars bunurile depozitate în anexa. Cauza probabila “jar sau scântei provenite de la un cuptor de făcut pâine”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.