sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  La un pas de tragedie! O familie din Cicir putea rămâne fără casă din cauza focului pe care l-au făcut pentru afumătoare

  de Special Arad | 13 ianuarie 2022, 2:48 PM | Știri Arad

  0

  Ieri, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Cicir pentru stingerea unui incendiu la un garaj. Pentru că exista posibilitatea propagării la casa de locuit au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și 10 pompieri.

  În momentul sosirii la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la un garaj, fără autoturism în interior cu posibilitatea de propagare la imobilul de locuit, lipit de garaj. Garajul de aproximativ 80mp, prevăzut cu pod era si loc pentru depozitarea diferitelor bunuri, fapt ce a favorizat dezvoltarea si propagarea incendiului. Podul garajului avea rolul de „afumătoare”, fiind o construcție din lemn. După mai bine de 45 minute de intervenție echipajele au reușit limitarea incendiului fără ca acesta să se propage la casă.

  Incendiul a fost stins după aproximativ 2 ore de intervenție. În incendiul a ars garajul si majoritatea bunurilor din interior. Cauza probabilă a incendiului „foc deschis în spații închise” . In speță, afumătoarea din podul garajului a luat foc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.