La un pas de tragedie! Doi tineri s-au ciocnit pe un tobogan de pe ștrand, iar unul dintre ei a leșinat și a ajuns inconștient în bazin

  de Andrei Fuliaș | 22 iunie 2019, 4:56 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Fotografie de ahrivă

  Doi tineri au fost la un pas de tragedie pe Ștrandul „Neptun” din Arad. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, un tânăr în vârstă de 18 ani a suferit un accident pe unul dintre toboganele de pe ștrand și a rămas inconștient, având nevoie de îngrijiri medicale.

  Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 16:00, atunci când tânărul și-a dat drumul pe unul dintre toboganele de pe ștrandul „Neptun”, iar pe la mijlocul toboganului s-a lovit de un alt tânăr. În urma ciocnirii, tânărul de 18 ani a leșinat și a ajuns inconștient în bazinul cu apă.

  Tânărul a fost scos rapid din apă de către câteva persoane care se aflau în apropierea lui, iar la fața locului a fost solicitată intervenția medicilor. Un echipaj SMURD a ajuns de îndată pe ștrand, medicii acordându-i tânărului primul ajutor.

  Ulterior acesta a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, acesta fiind stabil și conștient.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.