La trântă cu asiaticele! Dana Dodean și colegele „tricolore” participă la Cupa Mondială din Japonia

  de Dan Lazăr | 3 noiembrie 2019, 8:14 PM | Sport

  0

  Naționala tricoloră, calificată din oficiu la Euro Cluj 2021, participă, între 6-10 noiembrie, la Cupa Mondială din Japonia.

  În Luxemburg a avut loc, sâmbătă, tragerea la sorți a stagiului 1 de calificare pentru Campionatul European pe echipe, ce se vor desfășura la Cluj-Napoca, în anul 2021.
  Naționalele feminine și masculine ale României sunt deja calificate la turneul final, datorită statutului României de țară – gazdă. De asemenea, naționala feminină (Elizabeta Samara, Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu și Adina Diaconu) pornește ca deținătoare a trofeului suprem în Europa, titlu cucerit în acest an la Nantes, Franța.

  Deținătoarea trofeului masculin este Germania, națională calificată, de asemenea, automat la Campionatul European pe echipe de la Cluj 2021.

  Până la turneul european de la Cluj, naționala feminină are gânduri olimpice, la începutul acestei luni participând la Cupa Mondială, găzduită de Tokyo, iar dacă calificarea la JO 2020 nu va veni în Țara Soarelui Răsare, ami există o șansă în cadrul turneului preolimpic gzăduit, la începutul anului viitor de Porto.

  La competiția mondială de la Tokyo, alături de reprezentativa noastră mai participă: China, Brazilia, SUA, Egipt, Vanuatu, Japonia, Hong Kong, Coreea de Sud, Austria, Ucraina și China Taipei.

  România va fi prezentă cu un lot format din patru sportive; Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu și Daniela Dodean-Monteiro (CS Municipal Arad).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.