La Șofronea conflictele se rezolvă ceva mai diferit: un bărbat a tras trei focuri de armă ca să-și intimideze consăteanul

  de Special Arad | 7 September 2020, 11:37 AM | Şofronea | Știri Arad

  0

  Un bărbat de la Șofronea a hotărât că cel mai simplu mod de a-i închide gura unui consătean este să-l amenințe cu arma. El ar fi tras trei focuri pentru a intimida bărbatul cu care a intrat în conflict, și-a adunat cartușele de pe jos și a plecat crezând că acolo se termină tot. A crezut greșit și acum a ajuns în fața magistaților cu propunere de arestare preventivă.

  Comunicat: Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat de 50 de ani, din Șofronea, care, în ziua de 6 septembrie a.c., în urma unui conflict, ar fi efectuat trei focuri de armă cu un pistol calibru 9 mm în fața unei societăți comerciale din aceeași localitate, cu intenția de a intimida un alt bărbat, cu care avea o neînțelegere. După consumarea faptei, bărbatul în cauză ar fi adunat cele trei tuburi de cartuș și ar fi plecat.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă letală fără drept nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.