La proba de matematică din cadrul Evaluării Naționale s-au prezentat 3040 de elevi arădeni. Câți au absentat

  de Special Arad | 16 June 2022, 12:51 PM | Educaţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Inspectoratul Școlar Județean Arad informează că astăzi, 16 iunie, s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Matematică) – sesiunea 2022.

  Au fost prezenți 3040 candidați. Nu s-au prezentat la examen 236 candidați dintre aceștia. Nu a fost eliminat nici un candidat pentru fraudă.

  Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

  Următoarea probă scrisă va avea loc vineri, 17 iunie, Limba și literatura maternă și va fi susținută de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

  Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

  Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.
  Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie.

   

  Citește și: Care au fost subiectele primite de elevi la proba de matematică din cadrul Evaluării Naționale 2022 – Special Arad 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.