marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  La pomul lăudat… gunoiul își face veacul în zona istorică a Turnului de Apă din Arad!

  de Special Arad | 11 martie 2016, 11:52 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Fotografiile ne-au fost trimise de un fidel cititor, care ni le-a și „tradus”… de parcă ar mai fi nevoie de așa ceva. Gunoi, gunoi, gunoi!

  La intersecția străzilor Rusu Șirianu și Piotr Ilici Ceaikovski, în fiecare zi, un omuleț îmbrăcat cu vestă avertizoare strânge gunoiul. Nimic ieșit din comun. Dar, după cum ușor se poate observa, nu-l adună în vreo pubelă ecologică, ci îl pune „tacticos”, să nu cumva să depășească mult bordurile, în rigola unui pom. Cum spuneam, omulețul face asta în fiecare zi și, o dată pe săptămână (lucru verificat deja), vine o mașină care le ridică – la fel, verificat.

  Practic, la doi pași de un important monument, într-o zonă istorică, lângă Turnul de Apă, Aradul le prezintă turiștilor adevărate oaze de gunoi din care, ce să vezi?, cresc arbori! De „The Guinness Book of Records” nu altceva!

  Reprezentanții firmei Polaris, cea care se ocupă de curățenia orașului susțin că, într-adevăr, în respectiva zonă, o singură dată pe săptămână, sâmbăta, se mătură gunoiul și merge o mașină care îl preia. „Nu avem muncitori în zonă în timpul săptămânii. E foarte posibil sa fie vorba de cineva care nu are contract pentru gunoi și să fi fost îmbrăcat cu vestă avertizoare, doar la deruta” – susțin aceeași reprezentanți.

  Pe de altă parte, dacă privim atent, putem întreba retoric: „În ce zonă din lumea asta, într-o zonă istorică, poți aduna de pe jos asemenea mizerii?”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.