La Peregul Mare, nici Căminul Cultural nu scapă de hoți…

  de Special Arad | 17 februarie 2015, 2:43 PM | Peregu Mare | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Postului de Poliţie Peregul Mare au depistat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii.

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 41 de ani ar fi pătruns ieri, pe uşa lăsată deschisă, în incinta Căminului Cultural din localitatea Peregul Mare, imobil ce se află în renovare. De acolo acesta a furat o maşină de găurit cu acumulator, în valoare de aproximativ 630 de lei.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.