La Londra, arădeanul Flavius Biea a obținut al 18-lea succes în ringul profesioniștilor

  de Dan Lazăr | 17 noiembrie 2019, 1:50 AM | Sport

  0

  Boxerul arădean Flavius Biea l-a învins la puncte pe Berman Sanchez (Nicaragua; 36 de ani; 29 de victorii la profesioniști din 43 de meciuri), sâmbătă, într-o gală de box profesionist desfăşurată la York Hall din Londra. Românul a primit decizia cu 60-54, după şase reprize.
  Biea, deţinătorul titlului IBA Intercontinental Super Welter, a obținut la Londra al 18-lea succes la profesionişti (9 KO) din cele 19 întâlniri susținute.


  Flavius Biea s-a născut la Arad, la 1 octombrie 1989, dar s-a mutat la Timișoara la o vârstă fragedă. În box a fost inițiat și antrenat de unchiul său, Gheorghe Biea, devenind campion mondial şi european la categoria cadeţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.