joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  La începutul lunii iulie, pe Aeroportul Arad vor „zbura” mașini!

  de Special Arad | 14 iunie 2022, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  Publicul pasionat de mașini rapide este invitat la prima cursă de Drag din Campionatul Național de Dragracing al României, care va avea loc la Arad în primul weekend din luna iulie.

  Concursul va dura două zile (2-3 iulie), în prima zi având loc calificări, la start aliniindu-se cine vrea cu cine poate și încercând să scoată timpi cât mai buni pentru a se califica în finala de duminică, unde se vor întâlni cei mai buni 8 piloți în fiecare grupă și se vor întrece câte doi.

  Duminică de la ora 9 încep calificările până în jurul orelor 12, după care vor începe finalele grupelor moto și auto.

  „La eveniment vor fi prezente Ambulanța, Pompierii, Poliția, Jandarmeria, firma de securitate, terasa de catering, muzică, motoare turate, fete frumoase și multă adrenalină!!!”, anunță organizatorii.

  Intrarea la eveniment este 50 lei pe zi, sau 80 lei pentru ambele zile. Copiii până la vârsta de 14 ani au intrarea gratuită.

  Biletele de intrare se vor găsi doar la intrarea pe pistă, în zilele de concurs. Nu este număr limitat de spectatori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.