La doar 11 ani, o fetiță trăiește un coșmar după ce o canalie a violat-o și a șantajat-o cu filmulețele făcute

  de - | 13 februarie 2020, 9:00 AM | Regional

  0

  Un bărbat de 45 de ani din Petroșani, județul Hunedoara, a fost reţinut, azi noapte, bănuit că a violat o fetiță de 11 ani, vecina lui. Potrivit reprezentaţilor IPJ Hunedoara, mama fetei a cerut ajutorul polițiștilor, anunțând, aseară, că fiica sa de 11 ani a fost violată și șantajată de vecinul ei în vârstă de 45 de ani. Anchetatorii verifică de ce femeia i-ar fi permis fetei să doarmă, uneori, în casa acestuia. „O femeie de 34 de ani a reclamat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.