La Clubul Copiilor Ineu a fost sărbătoare mare! Cupa „Moș Crăciun” la tenis de masă și prima ediție a Târgului de Crăciun

  de Dan Lazăr | 20 December 2022, 8:35 AM | Ineu | Sport | Știri Arad

  0

  La Clubul Copiilor Ineu a avut loc, la începutul acestei săptămâni, a II-a ediție a Cupei „Moș Crăciun” – concurs de tenis de masă. Au participat aproximativ 30 de copii de la Clubul Copiilor Ineu, Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu și Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu. La final, iubitul personaj de la Polul Nord a sosit în mijlocul copiilor, răsplătindu-i cu trofee, medalii, diplome și cadouri.

  CLASAMENT GIMNAZIU
  l – Mureșan Alexandru
  2 – Barbu Gabriel
  3 – Funie Eduard

  CLASAMENT LICEU
  1- Ilisie Octavian
  2- Laszlo Cristina
  3- Kandt Sergiu

  Prima ediție a Târgului de Crăciun

  „De asemenea, tot luni a avut loc la Clubul Copiilor Ineu și Târgul de Crăciun, ediția întâi. La târg au fost expuse decorațiuni de Crăciun, ornamente de brad, felicitări și tablouri tematice, toate realizate de copilașii înscriși la club. Cu bănuții strânși la târg, copilașii vor umple Dulăpiorul cu jucării din cadrul Spitalului Orășenesc Ineu, secția pediatrie. Pentru că prin fapte bune dăruim zâmbete! Le mulțumim din suflet domnului primar al orașului Ineu, domnului viceprimar, care ne sprijină în toate proiectele noastre, le mulțumim colegilor profesori implicați în proiect, tuturor copiilor și părinților, fără de care nu puteam realiza această activitate. Sărbători binecuvântate tuturor!”, ne-a informat, în numele organizatorilor, prof. Teodora Mang.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.