joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  La Chisindia, pompierii s-au luptat timp de trei ore pentru a stinge un incendiu care mistuia o casă. Azi dimineață un alt incendiu a izbucnit în Arad

  de Special Arad | 23 februarie 2020, 11:13 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Detașamentul de Pompieri Sebiș, a intervenit cu un ofițer, zece subofițeri, două autospeciale de stingere și o autospecială SMURD în localitatea Chisindia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

  Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie a prezenței în podul casei a materialelor combustibile și exista riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate.

  După aproximativ trei ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a incendiului „jar sau scântei” provenite de la un „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni”.

  Un alt incendiu la o anexă cu rol de magazie, de data aceasta în municipiul Arad, a fost lichidat de Detașamentul de Pompieri Arad care a intervenit în această dimineață cu două echipaje de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare ușoară, un ofițer și 14 subofițeri. Incendiul se manifesta violent, generalizat și cu posibilitatea de propagare la alte trei imobile învecinate.

  S-a intervenit pentru aproximativ două ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții. Cauza probabilă „scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defecțiuni”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.