Breaking NewsLa câteva fracțiuni de secundă de tragedie: un copac s-a prăbușit din senin pe șosea, pe DN7. Șoferii au rămas înmărmuriți (Video)

  de Special Arad | 3 martie 2018, 4:39 PM | Conop | Lipova | Știri Arad

  0

  Un copac a căzut pe DN 7(foto: A. M.)

  Câțiva șoferi au rămas șocați sâmbătă, în jurul orei 16:00, atunci când un copac s-a prăbușit efectiv pe șosea, în fața lor, aceștia scăpând ca prin urechile acului de o tragedie.

  Totul s-a petrecut pe Drumul Național 7 (DN7), între localitățile arădene Conop și Lipova.

  Autoritățile s-au deplasat la fața locului pentru a degaja carosabilul și pentru a debloca circulația pe DN 7.

  Primele informații arată că respectivul copac a căzut din cauză că era prea bătrân și putrezit. Totodată, autoritățile spun că nu există pagube materiale sau răniți în urma acestui incident.

  Unul dintre șoferii în fața căruia s-a petrecut incidentul, cititor al Special Arad, a filmat operațiunea de degajare a carosabilului cu telefonul mobil și a transmis imaginile surprinse pe adresa redacției noastre.

  Video: A. M.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.