ExclusivL-au „rupt” mistreții! Un gonaș „amanetat” pentru o vânătoare în țarc pe un fond de la Chișineu Criș și-a văzut moartea cu ochii

  de Alin Olteanu | 24 ianuarie 2019, 12:01 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  O vânătoare în țarc organizată (marți) pe fondul Somoș din zona Chișineu Criș s-a finalizat extrem de urât pentru unul dintre participanți. Un gonaș aflat în plină activitate a fost surprins și atacat de mistreți, astfel că a ajuns internat la Spitalul Județean Arad, la secția ortopedie. Acesta a fost rănit în zona abdomenului și a picioarelor, fiind transportat de urgență la unitatea spitalicească amintită.

  Din informațiile pe care le deținem, cazul este în atenția organelor de cercetare din Chișineu Criș, la această oră, fiind o zi liberă, neexistând e persoană oficială care să ne ofere mai multe informații.

  De ce nu ne spune Poliția nimic despre această vânătoare care se putea termina tragic? Poate pentru că „balanța” informațiilor publice este înclinată spre anumite zone sau, poate, pentru că nu e așa de important ca lumea să știe ce se întâmplă.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.