L-au răstignit pe Iisus pentru a doua oară la Arad

  de [email protected] | 18 aprilie 2014, 10:57 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Drumul și drama lui Iisus s-au reconstruit pe străzile Aradului chiar de Vinerea Mare, cu o brutalitate artistică sufocantă și o autenticitate fulminantă, în fața a sute, sau chiar peste o mie de oameni, intrați parcă într-o transă colectivă de dimensiuni biblice. Evenimentul creștin-teatral s-a organizat pentru a doua oară la Arad, urmărindu-l pe Iisus (interpretat și acum de Daniel Leș), Maria, Ponțiu Pilat și soldații romani, „cu moartea pe moarte călcând”, dinspre Casa de Cultură a Sindicatelor până la Piața Avram Iancu unde, într-un final de intensitate și îmbulzeală maximă, a avut loc crucificarea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.