L-au prins pe hoțul de cașcaval

  de Special Arad | 22 mai 2014, 1:37 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Poliţiştii Secţiei nr. 1 de poliţie îl cercetează pe N. FLORIN de 23 ani din Şofronea.

  În data de 21.05.2014, tânărul a fost prins, în flagrant, în timp ce a furat mai multe bucăţi de caşcaval dintr-un supermarket, din municipiul Arad.

  Prejudiciul în valoare de 109,95 lei a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Florine șofronean – ție chiar ți-o fi fost foame și la familia ta. Nu-i voie să furi – zic părinții, educatorii, pedagogii, codul penal și Biblia. Dar dacă ți-a fost foame, oare nu tot în biblie scrie să nu-ți lași aproapele flămând? Scrie. Chestia e că tu nu ai așteptat să fii omenit creștinește, ai furat cașcavalul și… hop! te-au prins la ușă. Ți-au luat cașcavalul râvnit și ți-au dat în schimb un dosar penal să te saturi. Răi, răi. Dar tu spune-le atunci când te cheamă la judecată așa: adevărat, am furat câteva găuri de cașcaval. Dar hoții ăștia de guvernanți și parlamentari – cât cașcaval au furat din țara asta?
   Prin găurile alea, florine, suflă-le cu putere un vârf de plumb otrăvit – să le faci și lor o gaură de cașcaval în cap.(și să nu te mai doară pedeapsa).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.