joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  L-au prins pe hoțul de cașcaval

  de Special Arad | 22 mai 2014, 1:37 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Poliţiştii Secţiei nr. 1 de poliţie îl cercetează pe N. FLORIN de 23 ani din Şofronea.

  În data de 21.05.2014, tânărul a fost prins, în flagrant, în timp ce a furat mai multe bucăţi de caşcaval dintr-un supermarket, din municipiul Arad.

  Prejudiciul în valoare de 109,95 lei a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Florine șofronean – ție chiar ți-o fi fost foame și la familia ta. Nu-i voie să furi – zic părinții, educatorii, pedagogii, codul penal și Biblia. Dar dacă ți-a fost foame, oare nu tot în biblie scrie să nu-ți lași aproapele flămând? Scrie. Chestia e că tu nu ai așteptat să fii omenit creștinește, ai furat cașcavalul și… hop! te-au prins la ușă. Ți-au luat cașcavalul râvnit și ți-au dat în schimb un dosar penal să te saturi. Răi, răi. Dar tu spune-le atunci când te cheamă la judecată așa: adevărat, am furat câteva găuri de cașcaval. Dar hoții ăștia de guvernanți și parlamentari – cât cașcaval au furat din țara asta?
   Prin găurile alea, florine, suflă-le cu putere un vârf de plumb otrăvit – să le faci și lor o gaură de cașcaval în cap.(și să nu te mai doară pedeapsa).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.