L-au prins falsificând adeverințe de absolvire

  de Special Arad | 4 septembrie 2014, 3:20 PM | Felnac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii au prins un bărbat din Felnac, în vârstă de 29 de ani, care falsifica mai multe adeverințe de absolvire a școlii generale din localitate, pe care le distribuia în schimbul unor sume de bani.

  Adeverințele ar fi fost ulterior folosite de către beneficiari pentru angajare. În urma percheziţiei efectuate la locuinţa bărbatului, poliţiştii au depistat şapte adeverinţe de absolvire, care conţineau antetul cât şi ştampila unităţi şcolare din localitate.

  Pe numele celui în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.