L-ați văzut pe Valerian Lingurar? Sunați la 112

  de Special Arad | 2 mai 2022, 5:32 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 18 aprilie, LINGURAR VALERIAN-GHEROGHE, de 32 de ani, cu domiciliul în Vărădia de Mureș, a plecat dintr-un imobil din Lipova, unde locuia cu chirie, și de atunci familia sa nu mai știe nimic despre el.

  Semnalmente: înălţime aproximativ 180 cm, greutate aproximativă 65 kg, față ovală, părul negru, ochi negri.

  Când a fost văzut ultima dată, purta echipament sportiv (trening).

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celui dispărut sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de Poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.