„L-a bătut de a rămas pe jos!”. Un loc de parcare ar fi cauza unei bătăi în toată regula pe Calea Romanilor

  de Special Arad | 3 august 2019, 1:24 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului | Topic special

  0

  Doi oameni s-au certat atât de tare, vineri noaptea, încât au tulburat liniștea pe Calea Romanilor. Din informațiile pe care le deținem, conflictul ar fi apărut după ce unul dintre aceștia a parcat unde nu trebuia. Cearta a „escaladat” rapid și s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

  Tărăboiul a fost atât de mare încât a scos capetele curioase pe geamuri. Un cititor Special Arad, care a crezut că e vorba de o tâlhărie, ne-a trimis fotografiile și ne-a declarat că scandalul s-a aplanat doar în momentul în care a sosit un echipaj de poliție.

  „L-a bătut de a rămas pe jos!”, ne-a spus cititorul. După cum se poate observa în imaginile trimise de acesta, la fața locului a sosit și o Ambulanță.

  Inspectoratul de Poliție a Județului Arad ne-a confirmat că într-adevăr doi oameni s-au luat la bătaie pe Calea Romanilor și ne-a declarat că cercetează cazul sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.