vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  KONGOS: un raget de leu alcoolic în mijlocul unei fiesta de trib dement

  de Tomck@t | 24 iunie 2014, 1:57 AM | Muzică

  3

  La începutul lui 2014, revista Rolling Stone i-a inclus în top 10-ul noilor trupe de neratat anul acesta și de atunci au luat cu asalt Billboardul american, BBC-ul englez și toate posturile de radio care promovează muzică adevărată. Vorbim de KONGOS, o trupă de rock alternativ născută în Londra, crescută în Africa de Sud  și îmbunătățită în America, mai precis în Phoenix, capitala statului Arizona. Componenții sunt patru frați: Johnny, Jesse, Dylan și Daniel Kongos, fiii celebrului cântăreț din anii ’70, John Kongos.

  Sună ca și: un acordeonist balcanic, un chitarist american și un rock star britanic care intră într-o cârciumă…

  Pentru fanii trupelor: Arcade Fire, Queens of the Stone Age, Mumford and Sons

  De ce te-ar interesa: Călcând pe urmele tatălui, pop starul hipiot John Kongos, acești patru flăcăi hard-folkiști au adus înapoi în State un sunet tri-continental după ce au încins topurile țării de baștină cu piesele de pe albumul lor de debut din anul 2012, Lunatic. Piesa puțintel mai veche, „Come With Me Now”, s-a auzit în reclama campionatului studențesc de fotbal american ESPN, iar în urma succesului băieții au semnat un contract cu Epic Records, relansând albumul „Lunatic” în ianuarie 2014. În această lună au cântat pe scena Festivalului Firefly din Delaware alături de trupe notorii precum Arctic Monkeys, Foo Fighters, Weezer, Grouplove, Outkast sau Imagine Dragons.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.