vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kim Kardashian: „Mă simt ca un om ratat. Sunt un om pierdut”

  de - | 27 iunie 2021, 7:55 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram / Kim Kardashian)

  Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West a fost extrem de mediatizat, iar pe marginea acestui subiect au apărut numeroase ipoteze. Se pare că toată această presiune, cât și ruperea relației în sine au adus-o la capătul puterilor pe celebra vedetă.

  Kim Kardashian a resimțit puternic despărțirea de soțul său. Chiar dacă ea a fost cea care a intentat divorțul, pare că regretă că lucrurile au ajuns aici. Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a cerut divorțul de rapperul și designerul de modă Kanye West, în vârstă de 43 de ani, invocând diferențe ireconciliabile. Însă s-a speculat că de fapt ar fi vorba despre infidelitate.

  În orice caz, indiferent de motivele divorțului, Kim Kardashian a suferit destul de mult. În ultimul episod din Keeping Up With The Kardashians, vedeta a izbucnit în lacrimi și a vorbit despre despărțire.

  Sincer nu mai pot face asta. De ce sunt încă în acest loc în care sunt blocat de ani de zile? El se mută în fiecare an într-un alt stat și ar trebui să fim împreună să creștem acești copii… Este un tată uimitor, a făcut o treabă uimitoare”, a spus Kim Kardashian printre lacrimi.

  Mai mult, conform sursei citate, vedeta a pus toată vină pe umerii săi și a declarat că se simte mizerabil, având în vedere că este a treia căsnicie eșuată prin care trece. Kim Kardashian a spus că el „merită” o soție care să-l poată urma indiferent de unde ar merge.

  „Mă simt ca un om ratat, adică o a treia căsătorie ratată. Sunt un om pierdut. Dar nici măcar nu mă pot gândi la asta, aș vrea să fiu fericită.”, a mai spus Kim Kardashian.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.