duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kevin Trabalka l-a convins pe Stoican! Săptămâna viitoare semnează cu Dinamo

  de Lucian Dănilă | 25 iunie 2014, 3:38 PM | Sport

  0

  Tânărul atacant al echipei FCM UTA (n.r. ce a mai rămas din ea…), Kevin Trabalka, va semna un contract cu clubul Dinamo București. El s-a pregătit câteva zile sub comanda lui Flavius Stoican în cantonamentul de la Săftica și se pare că i-a fost de ajuns ca să îi atragă interesul tehnicianului dinamovist.

  „Săptămâna viitoare voi semna cu Dinamo. Ei îmi vor plăti grila de formare, chiar nu știu sub ce formă se vor înțelege cu clubul FCM UTA. Din ceea ce știu, voi face parte din lista comună pentru prima echipă și pentru echipa a doua. De asemenea, am drept de joc și pentru echipa de juniori A care este campioana națională en-titre. Antrenamentele le voi face cu prima echipă”, spune Kevin.

  Juniorul pregătit până în zilele trecute de Sandu Gaica va avea astfel ocazia să atace pe trei fronturi: o clasare pentru cupele europene cu prima echipă, promovarea în liga a doua cu cea de-a doua echipă, dar și cucerirea titlului național la juniori A.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.