luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Kevin Trabalka este în probe la Dinamo!

  de Lucian Dănilă | 24 iunie 2014, 12:34 PM | Sport

  0

  Atacantul echipei FCM UTA, Kevin Trabalka (17 ani), se află în probe la gruparea bucureșteană Dinamo. Arădeanul se pregătește în aceste zile sub comanda lui Flavius Stoican în cantonamentul de la Săftica.

  Are șapte prezențe la nivelul ligii secunde și chiar a marcat un gol la meciul de debut. Cel care l-a aruncat în „focul” Ligii a 2-a a fost Eugen Trică, și se întâmpla la partida cu Metalul Reșița din luna noiembrie a anului trecut. La scorul de 3-0 pentru reșițeni, Trabalka a transformat un penalty și UTA a pierdut jocul cu 1-3.

  Trabalka a evoluat mai mult în retur, atunci când Marțian a decis ca gruparea arădeană să se prezinte cu juniorii la meciuri. El a lăsat o bună impresie atât după jocul de la Reșița cât și după cel de la Oradea și astfel a fost selecționat la lotul național U17. „Una dintre părțile bune ale faptului că am folosit juniorii la aceste meciuri este cea că Trabalka a fost convocat la lotul național”, spunea atunci chiar antrenorul care l-a format, Sandu Gaica.

  Trabalka este încă juniorul clubului UTA, dar Dinamo poate să-l achiziționeze dacă plătește grila de formare, care, în cazul său, fiind jucător de liga secundă, se ridică la aproximativ 9 mii de euro. „Nu am semnat nimic. Momentan sunt în probe”, spune Kevin.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.