Keșeru rămâne în Qatar! Bogdan Apostu este la originea transferului

  de Lucian Dănilă | 18 februarie 2015, 7:55 PM | Sport

  0

  Transferul lui Keșeru în Qatar a fost aproape să cadă în această dimineață. Jucătorul a plecat la negocieri cu gruparea Al Gharaffa, dar când a ajuns la Doha a aflat că sumele care s-au discutat inițial s-au schimbat în detrimentul golgeterului Ligii 1.

  Cel care a stat la originea transferului lui Claudiu Keșeru la gruparea qatareză este chiar Bogdan Apostu, fostul atacant al echipei UTA, care deocamdată a renunțat la activitatea fotbalistică pentru a se dedica profesiei de impresar. „M-am întâlnit cu el în Antalya. Acolo i-am adus oferta de la Al Gharaffa. Clubul din Qatar s-a înțeles cu Steaua, eu am vorbit cu antrenorul, Paqueta, i-am pus în legătură. Dacă nu intervine ceva excepțional, mâine va semna contractul după vizita medicală”, ne-a spus Bogdan Apostu în această dimineață.

  Apoi lucrurile s-au schimbat brusc: „Nu semnează! La negocieri, arabii au mai scăzut din contractul jucătorului. În condițiile astea nu semnează!”, era varianta de la orele amiezii.

  Apostu a mai avut o discuție cu Claudiu Keșeru și în această seară iar lucrurile s-au schimbat brusc: „Va semna Claudiu până la urmă. L-au sunat să se întoarcă de la aeroport. Până la urmă au respectat ce am discutat inițial!, a încheiat Apostu.

  Steaua va încasa suma de 2,7 milioane de euro în schimbul atacantului. Keșeru a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate, timp în care va încasa suma de 2,5 milioane de euro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.