Kaitlyn Varga, fiica fotbalistul Norbert Varga, campioană națională la gimnastică! Medalii obținute de CSM Arad la „naționalele” de la Ploiești

  de Lucian Dănilă | 2 May 2017, 3:08 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  CSM Arad a obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de copii la gimnastică ritmică. Competiția a avut loc zilele trecute în Sala Sporturilor din Ploiești, iar micuțele fete pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova s-au întors acasă cu trei medalii şi tot atâtea calificări în probele individuale (Varga, Brădean şi Cohuţ) la Cupa României, plus încă două locuri fruntaşe.

  Ansamblul de la mica gimnastă, în formula Mara Cohuţ, Teodora Iovănaş Brădean, Sofia Cotrău, Cesaria Crişan, Vanessa Varga şi Ioana Fodor, a cucerit medalia de bronz.

  La individual, Kaitlyn Varga – fiica fostului fotbalist al echipei UTA, Norbert Varga – a obţinut aurul naţional. La categoria 7 ani, Teodora Iovănaş Brădean a urcat pe a treia treaptă a podiumului, la individual. La 8 ani, Mara Cohuţ a terminat a cincea, iar Cesaria Crişan a şaptea. Antrenoarea Daniela Chiriac trage concluziile şi trasează următoarele obiective, scrie site-ul csmarad.ro.

  „Mulţumită de rezultatele de la copii, fetele şi-au făcut bine treaba. În perioada următoare vom participa, probabil, la câteva concursuri de verificare, la Timişoara şi poate încercăm să organizăm şi unul la Arad. Ne pregătim de Naţionalele junioarelor mici de la Braşov, din perioada 21-25 iunie, la această categorie având sportive foarte talentate” (Daniela Chiriac)

  Altfel, în calendarul Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică figurează în perioada 15-17 septembrie 2017 şi “Arad Trophy”, turneu internaţional, scrie csmarad.ro.

  varga

  gimnastica 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.