Jurnalista Sanda Nicola își lansează bestseller-ul „Carte de Identitate” și la Arad

  de Special Arad | 14 mai 2018, 12:51 PM | Cultură

  0

  Sanda Nicola a pornit în turneu național pentru promovarea cărții sale „Carte de identitate”, iar arădenii vor putea să o cunoască și să primească un autograf în data de 23 mai, de la ora 18:00 la Primăria Arad, în Sala Ferdinand.

  Pentru cine nu știe, Sanda Nicola este un jurnalist de televiziune cu peste 20 de ani de experiență, a prezentat știri, reportaje, a moderat emisiuni de dezbatere și a fost martor la evenimente de importanță mondială pe care le-a relatat în direct pentru telespectatorii români și străini. Printre televiziunile la care a lucrat se numără Digi 24, Realitatea TV, Antena 1, TVR, B1TV, Pro TV, Aljazeera English și France 24. Este licențiată în Științe Sociale și Științe Politice la Open University, Marea Britanie și absolventă a BBC School.

  Cartea, ajunsă deja bestseller la nivel național, prezintă experiențe profesionale și transformări personale ale autoarei,descriind astfel parcursul unei tinere femei – cu dubii identitare clarificate abia după 30 de ani, printr-un test ADN – dintr-un orășel de provincie spre o carieră cu expunere națională, într-o Românie aflată în tranziție, cu o scară de valori inversată și cu puține repere morale adevărate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.