vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jurnalist de investigaţii, împușcat la Amsterdam

  de - | 7 iulie 2021, 8:18 AM | Internaţional

  0

  Jurnalistul olandez Peter R. de Vries a fost împuşcat în plină stradă, marţi, la Amsterdam. Reporterul a fost transportat la spital în stare gravă, potrivit Europa FM, care citează Reuters.

  Poliţia a transmis, într-un comunicat, că un bărbat a fost ţinta unui atac armat, dar fără să facă precizări cu privire la identitatea victimei.

  Autoritățile caută agresorul și eventuali complici.

  Cotidianul Het Parool a publicat o imagine de la locul crimei în care se văd mai multe persoane adunate în jurul unei persoane întinse pe caldarâm.

  În vârstă de 64 de ani, Peter R. de Vries este un reporter faimos în Olanda, cunoscut pentru investigaţiile sale cu privire la răpirea magnatului industriei de bere Freddy Heineken în 1983. În 2006, jurnalistul și-a câştigat faima în SUA după investigarea dispariţiei adolescentei Natalee Holloway.

  Jurnalistul a fost ameninţat de mai multe ori de diferiţi lideri ai lumii interlope în legătură cu mai multe cazuri pe care le investiga.

  Peter R. de Vries misdaadverslaggever
  (Peter R._de_Vries)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.