Jurnalist de investigaţii, împușcat la Amsterdam

  de - | 7 iulie 2021, 8:18 AM | Internaţional

  0

  Jurnalistul olandez Peter R. de Vries a fost împuşcat în plină stradă, marţi, la Amsterdam. Reporterul a fost transportat la spital în stare gravă, potrivit Europa FM, care citează Reuters.

  Poliţia a transmis, într-un comunicat, că un bărbat a fost ţinta unui atac armat, dar fără să facă precizări cu privire la identitatea victimei.

  Autoritățile caută agresorul și eventuali complici.

  Cotidianul Het Parool a publicat o imagine de la locul crimei în care se văd mai multe persoane adunate în jurul unei persoane întinse pe caldarâm.

  În vârstă de 64 de ani, Peter R. de Vries este un reporter faimos în Olanda, cunoscut pentru investigaţiile sale cu privire la răpirea magnatului industriei de bere Freddy Heineken în 1983. În 2006, jurnalistul și-a câştigat faima în SUA după investigarea dispariţiei adolescentei Natalee Holloway.

  Jurnalistul a fost ameninţat de mai multe ori de diferiţi lideri ai lumii interlope în legătură cu mai multe cazuri pe care le investiga.


  (Peter R._de_Vries)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.