joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Juriul a decis: Miss Arad 2022 este Alesia Gorgan | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 12 august 2022, 12:36 AM | Monden | Știri Arad | Topic special

  3

  De 17 ani deja, anual, se alege cea mai frumoasă domnișoară din județ, în cadrul Concursului Județean de Frumusețe „Miss Arad”. Într-un cadru extrem de elegant, în proaspătul renovat Vechi Cazinou din Arad, a avut loc Finala Miss Arad, joi seara, cu începere de la ora 20:00. În urma unei deliberări intense, premiul de Miss Arad 2022 a fost înmânat Alesiei Gorgan.

  Așa cum suntem deja obișnuiți, concursul nu are ca scop doar promovarea frumuseții, ci este un prilej și pentru a veni în sprijinul unor persoane în dificultate, anul acesta strângându-se fonduri pentru Carla Ardelean, care încă din fragedă pruncie a fost depistată cu tumoră renală și a pierdut rinichiul stâng, iar la 9 ani tumora a recidivat la al doilea. Mai mult, la 10 ani i s-a descoperit că are tiroidă multinodulară și nodul pulmonar. Ea are și o tumoră de 17 cm, un tip de tumoră care este foarte rar și agresiv, iar tratamentul se poate face doar în străinătate, fiind foarte costisitor. Astfel, toți banii obtinuți prin donațiile oferite în cadrul galei vor fi oferiți familiei Carlei pentru plata tratamentului.

  Gala a avut structura clasică, cele 14 concurente întrecându-se la cele trei probe „de foc”: costumele de baie, rochiile de seară (create special pentru eveniment de designerul Alina Kvas) și sesiunea de întrebări. Între aceste probe a avut loc și o parada modei a modelelor de la Angels, respectiv un moment muzical susținut de Vanessa Oriaku (originară din Nigeria) și dansuri de societate oferite de Royal Steps. Prezentatoarea evenimentului a fost fotomodelul Bianca Tirsin, care a reprezentat România la Miss Univers și care a fost și ea la rândul ei Miss Arad, în 2015.

  Juriul a fost unul numeros, compus din: Lazar Faur, Ilie Cheșa, Andreea Ungureanu, Rebec Tira, Sami Hotăran, Ioana Hotăran, Florentina Maior, Georgiana Neamțu, Diana Redei, Alexandra Mariș, Alina Kvas, Nadina Iosim, Diana Farcaș, Marina Palcu, Gligor Monica, Dorina Popovici, Briana Popovici, Vanesa Faur, camelia oprea, Nicoleta Pavel, Raluca Medeleanu, Basil Mureșan, Lavinia Noghiu, Roman Angela și, nu în ultimul rând, Czebely Adela – sufletul evenimentului, principala organizatoare Miss Arad.

  „Nu doar reușita contează în acest concurs, ci contează și celelalte rezultate: faptul că ele s-au împrietenit. S-au împrietenit cu propriile lor emoții, s-au împrietenit unele cu celelalte și îmi amintesc de acum 17 ani, când eu cu sora mea Ramona am început această călătorie, când ne-am promis că vom fi pentru aceste fete ceea ce noi nu am găsit. Vom fi puternice pentru ele și le vom oferi experiență de creștere. Concursul de frumusețe, paradoxal, nu este doar un concurs de frumusețe. Este un proiect pentru tineret care clădește caracter și dacă este ceva ce aș dori să le rog pe fete, pe toate fetele mele care sunt în această seară în sală, este să fie bune unele cu altele. Cred că de fapt acesta este cu adevărat testul pe care trebuie să-l treacă”, a spus Adela Czebely.

  Premiile sunt după cum urmează:

  Locul 1 – Gorgan Alesia
  Locul 2 – Santamaria Emanuela Federica
  Locul 3 – Varga Silvia

  Miss Fotogenie: Fundeanu Andra
  Miss Popularitate: Asfetei Amalia
  Miss Media: David Anca
  Miss Caritate: Floroiu Larisa
  Miss Eleganță: Bătrîn Alexandra
  Miss Beauty: Leordean Densisa
  Miss Remax: Santamaria Emanuela Federica
  Miss HNI Cosmetics: Abrudan Iulia
  Miss SonnenLine: Fundeanu Andra
  Miss Beautiful Hair: Uscatu Raluca
  Miss EQ (Inteligență Emoțională): Antoche Ioana
  Miss Charmony: Borteș Georgiana
  Premiul Special al Juriului: Ciui Carina

  Evenimentul a beneficiat de sprijinul Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad, Primăriei Municipiului Arad și Centrului Municipal de Cultură Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.