Juniori de sacrificiu! UTA a pierdut la scor de forfait meciul cu Mioveni

  de Lucian Dănilă | 10 May 2014, 2:39 PM | Sport

  0

  Ceea ce se întâmplă la UTA lui Marțian știe toată lumea, toată țara. Este un circ parcă fără de sfârșit, un circ care a dus la falimentul financiar și sportiv al clubului. Cei care profită oarecum de acest scandal sunt niște copii nevinovați.

  Seniorii, jucătorii cu contract – neplătit – ai clubului UTA, stau acasă sau prin tribune. Joacă cei care nu cer nimic, cei pentru care părinții plătesc masa, transportul sau ghetele de joc… Tocmai de aceea, copiii antrenați de Sandu Gaica au fost din nou sacrificați la un meci de liga a doua, de data aceasta în compania echipei din Mioveni. Fără a fi pregătiți de acest nivel, juniorii – printre care au fost inserați și unii jucători cu puțin mai multă experiență – au făcut tot ce au depins de ei să lase o impresie bună. Pe alocuri au reușit și, spre deosebire de meciurile anterioare în care au evoluat au limitat, cu un gol, proporțiile scorului. A fost 0-3, după ce meciurile anterioare le-au pierdut pe toate cu 0-4.

  În tribune a fost plictiseală și foarte puțină lume, atât de puțină încât puteam să ne cunoaștem fiecare între noi. I-am văzut printre ei, maxim 100 la număr, pe Ionuț Popa sau Gheorghe Borugă. A mai fost și antrenorul lui FC Bihor, Alexandru Pelici.

  Ca să revenim la meci, să spunem că a fost 3-0 pentru oaspeți, după un joc în care Trabalka, Popescu sau Farcaș au avut bune ocazii de a înscrie în poarta lui Popescu. Argeșenii au făcut-o de trei ori. Prima dată prin Popa, în minutul 38, care a transformat un penalty după un fault al lui Gornic. După pauză a punctat Ayza, cu capul din careul mic în urma unei centrări a lui Chețan din minutul 53, dar și Biceanu, în minutul 68, cu un șut de la 30 de metri care a lovit mai întâi bara, la vinclu, și a intrat în poarta copilului Stanciu (16 ani).

  UTA – Stanciu – Bocșa, Fl. Ardelean, Gornic, Oltean (75 L. Ardelean) – Simion (66 Denuț), Popescu, Lazea, Dan – Farcaș (81 Macovei), Trabalka.

  CS Mioveni – O. Popescu, Cotigă, Răuță (46 Olteanu), Biceanu, Gălan (75 Iordache), Chețan, Negoiță, Stoica, Popa, Ayza (81 Burchel), Năstăsie.

  Arbitri: Teodor Albon – la centru, Iulius Timar și Ferencz Tunyogi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.