miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jumbo – deschis în primul trimestru al anului, în locul fostului OBI

  de O. Peniță | 7 ianuarie 2015, 10:57 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Retailerul grec de jucării Jumbo va deschide în acest an trei magazine în România, la Arad, Ploieşti şi Piteşti, şi va ajunge astfel la o reţea de şapte magazine pe piaţa locală, unde a înregistrat vânzări de aproape 9 milioane euro în anul fiscal 2013/2014.
  Primul magazin Jumbo din România, cu o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi, a fost deschis în octombrie 2013 la Timişoara, în locul fostului hiper­mar­ket Real din nordul oraşului. Al doilea magazin, care se întinde pe 14.000 metri pătraţi, a fost inaugurat pe 9 noiembrie în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady. În ultimul trimestru al anului trecut, retailerul a inaugurat încă o unitate în Bucureşti (octombrie) şi una în Oradea (noiembrie), fiecare unitate însumând 12.000 metri pătraţi.

  În primul trimestru al acestui an compania are în plan să inaugureze un magazin în Arad, în locul fostului magazin OBI de lângă REAL.

  Planurile companiei este să dezvolte o reţea de 12-18 unităţi pe piaţa românească.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.