Judecătorul arădean Ștefan Lucaciuc este noul purtător de cuvânt al Consiliului Superior al Magistraturii

  de Lucian Dănilă | 24 May 2017, 5:53 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Judecătorul arădean Ștefan Lucaciuc este noul purtător de cuvânt al Consiliului Suerior al Magistraturii. Fost președinte al Tribunalului din Arad, Ștefan Lucaciuc a fost în ianuarie 2013 delegat la Curtea de Apel Timișoara, la secția Contencios Administrativ și Fiscal.

  Tot din 2013, din iulie, soția lui Ștefan Lucaciuc a devenit vicepreședinte la Curtea de Apel din Timișoara, post ocupat prin concurs. Inițial, judecătoarea Camelia Lucaciuc a fost la Secția Litigii de muncă a Curții de Apel Timișoara.

  Absolvent al Liceului „Elena Ghiba Birta” în 1994, Ștefan Lucaciuc a urmat apoi facultatea de Drept din Oradea. În perioada 1999-2004 a fost judecător la Judecătoria Arad, apoi timp de nouă ani a fost judecător la Tribunalul Arad, iar din 2013 este judecător la Curtea de Apel din Timișoara.

  lucaciuc

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.