miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Judecătoria Arad a dispus arestarea preventivă a doi tâlhari care au bătut și jefuit o persoană în trenul de pe ruta Arad – Timișoara

  de Special Arad | 18 octombrie 2023, 12:14 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Judecătoria Arad a dispus arestarea preventivă a doi bărbați, pentru o perioadă de 30 zile, întrucât au fost identificați ca fiind tâlharii care au bătut și jefuit o persoană în trenul de pe ruta Arad – Timișoara.

  Incidentul s-a întâmplat la data de 22 septembrie. În jurul orei 04.26, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că, într-un tren care circula pe ruta Arad-Timișoara, o persoană ar fi fost agresată fizic, fiindu-i sustrasă suma de 4.300 de lei.

  În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au fost identificați 2 bărbați, de 22 și 42 de ani, din județele Bihor și Timiș, care în baza probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore.

  Acum, pe numele acestora, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru tâlhărie calificată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.