luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scene incredibile în Spania: jucătorii Barcelonei au fost fugăriți pe teren de suporterii pe care i-au sfidat | Video

  de Special Arad | 15 mai 2023, 10:35 AM | Internaţional | Sport

  0

  (foto: captură video Twiter)

  Jucătorii şi staff-ul echipei FC Barcelona au fost alergaţi de fani ai formaţiei Espanol Barcelona, care au intrat pe teren după ce rivala catalană a câştigat titlul de campioană a Spaniei, informează News.ro.

  Jucătorii Barcelonei s-au bucurat ostentativ chiar în fieful rivalei Espanol pentru câștigarea titlului. Totul vine în contextul în care, în urma acestei înfrângeri, Espanol Barcelona este foarte aproape de retrogradare.

  În timp ce jucătorii şi staff-ul au format un cerc la mijlocul terenului ţinându-se de mână, au început brusc să alerge spre tunelul care duce la vestiare, atacaţi de câteva zeci de suporteri ai lui Espanol, vizibil nemulţumiţi de această manifestare de bucurie pe terenul echipei lor.

  Securitatea privată a stadionului RCDE şi poliţia de la faţa locului au intervenit rapid pentru a-i proteja pe jucători şi au pus capăt rapid scurtei invadări de pe teren.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.