Jonix, dispozitivul care te protejează de COVID-19! „Nu a mai apărut niciun caz de infectare” (P)

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2020, 4:15 PM | Advertorial | Topic special

  0

  Întreaga lume este într-un război și, când spunem asta, nu ne referim la războaiele clasice, ci această luptă pe care o duce întreaga planetă cu virusul SARS-CoV-2, cunoscut mai bine ca virusul COVID-19, noul coronavirus.

  Se impun de la nivel guvernamental tot felul de măsuri restrictive, toate acestea având un singur scop: reducerea numărului de infectări.

  Soluția au găsit-o cei de la Jonix, cu un dispozitiv de purificare a aerului cu design și tehnologie avansată cu plasma rece pentru eliminarea virusurilor, bacteriilor, mucegaiurilor, poluanților și mirosurilor. Jonix creează condițiile ideale pentru organism, garantând oamenilor o îmbunătățire a stării generale de sănătate: ameliorează dificultățile de respirație ale persoanelor alergice și astmatice, optimizează funcțiile respiratorii ale acestora din urmă, îmbunătățește funcțiile vitale și crește absorbția oxigenului din corp.

  Jonix poate fi amplasat în spațiile în care locuim sau în birourile în care ne desfășurăm activitatea și este indicat a se folosi mai ales pentru locații publice unde este un flux mare și continuu de persoane – cabinete medicale, hoteluri, săli de așteptare, saloane de spital, clinici veterinare, cabinete stomatologice, cămine de bătrâni, în industria alimentară, restaurante, spații pentru fumat și toate acele spații care necesită o filtrare perfectă a aerului și o decontaminare a încăperilor.

  Tehnologia Non Thermal Plasma (Ionizarea cu plasmă rece) prezentă în toate dispozitivele Jonix, elimină virusul COVID-19. Acest lucru a fost demonstrat în testele de laborator realizate de Universitatea din Padova. Tehnologia a apărut din vremea când nimeni n-ar fi bănuit ce avea să se întâmple: aceste dispozitive pot să schimbe cu adevărat ceva în viața de zi cu zi a multor persoane, în special a celor mai fragile, așa cum s-a și întâmplat la casa de bătrâni din Noventa Padovana, în care, de când aerul este tratat cu sistemele Jonix, nu a mai apărut nici măcar un caz de COVID-19 printre rezidenți. Și aceasta fără să trebuiască să se impună carantina, așa cum se întâmplă în multe alte cămine de bătrâni.

  S-au efectuat și încheiat multe studii referitoare la eliminarea virușilor prin tehnologia 𝗝𝗢𝗡𝗜𝗫, cercetările având o evoluție continuă. Testele minuțioase efectuate la Departamentul de Medicină Moleculară din Padova, au durat mai multe luni, au avut un rezultat clar: Jonix are «o acțiune antivirală eficientă împotriva SARS-CoV-2 (Covid-19), cu o reducere a încărcăturii virale de 99,99% », iar conform raportului de laborator are eficacitatea 𝟵𝟵,𝟵𝟵𝟵𝟵𝟵% ( este considerat virucid 99,99%) eliminând 𝗦𝗔𝗥𝗦-𝗖𝗼𝗩-𝟮 în mai puțin de 𝟯𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 în mod continuu, în prezența persoanelor, fără să afecteze sănătatea.

  Sistemele JONIX sunt folosite de mai multe companii la nivel european, de instituții, școli sau cadre medicale, dintre care amintim: Crucea Roșie Italiană – Comitato di due Carrare, Liceul Clasic și Stiințific din Isernia, Italia – unde studiază peste 900 de copii, iar toate clasele de studiu, spațiile comune și sălile de sport au câte un dispozitiv Jonix,  Palazzo Zabarella din Padova, diferite secțiuni ale protecției civile din Italia și multe alte locații publice și private.

  Ce este Non Thermal Plasma și cum reușește să fie eficientă împotriva virusurilor din aer și de pe suprafețe?

  Atenție: plasma despre care vorbim nu este plasma sangvină! Specificăm acest lucru pentru că multe persoane, poate citind pe diagonală, tind să facă această confuzie. Tehnologia cu plasmă rece (sau plasmă non termică, Non Thermal Plasma, NTP) nu are nici o legătură cu tratamentele pe bază de plasmă sangvină despre care s-a vorbit atât în ultimele luni. Plasma non termică este o plasmă (adică un amestec gazos de electroni, ioni și specii neutre) activată de un mic câmp electric și este capabilă să producă specii reactive de oxigen, care, la rândul lor, acționează asupra unui număr mare de compuși poluanți, distrugându-i.

  Ce fac dispozitivele Jonix și Non Thermal Plasma?

  În termeni foarte, foarte simpli, putem spune că dispozitivele Jonix activează aerul din spațiile în care sunt amplasate, creând molecule reactive care atacă moleculele poluante (virusuri, printre care și SARS-CoV-2, bacterii, mucegaiuri și COV) și le dezagregă, făcându-le astfel inofensive. Iar acest lucru are loc fără a elibera în respectivele spații nici un tip de substanță chimică sau de reziduu!

  Cum se utilizează în mod optim dispozitivele Jonix

  Dispozitivele Jonix sunt eficiente și avem toate dovezile în acest sens, dar trebuie utilizate astfel încât să-și facă bine treaba. Aceasta înseamnă că trebuie ținute pornite în mod constant și trebuie corect AMPLASATE și DIMENSIONATE: un spațiu foarte mare sau foarte poluat (saturat de substanțe nocive sau din cauza prezenței unui număr mare de persoane) necesită unul sau mai multe dispozitive Jonix cu putere adecvată, amplasate astfel încât fluxul de aer să de poată răspândi liber!

  Cu Jonix puteți păstra spațiile decontaminate și igienizate în mod constant: țineți pornit dispozitivul în timp ce lucrați sau locuiți în spațiile respective.

  Amplasați corect dispozitivul: trebuie să fie liber, deci nu între rafturi, nu băgat într-un colț sau într-un corp de mobilier. Cu cât poziția sa este mai centrală, cu atât va circula mai bine fluxul de aer.

  Alegeți dispozitivul (sau dispozitivele) în funcție de activitatea desfășurată în spațiile care trebuie igienizate și de dimensiunea lor.

  Nu puneți obiecte pe dispozitiv. Spațiul care urmează să fie tratat trebuie să fie pe cât posibil deschis, fără pereți despărțitori, separatoare, biblioteci înalte.

  View Fullscreen

  Jonix pune la dispoziție și prima aplicație prin intermediul căreia puteți afla locațiile cu aer igienizat, unde sunt prezente aceste aparate.

  Atunci când clienții achiziționează un astfel de aparat pentru un local (magazin, hotel, bar, birou, saloane, spitale, clinici etc) încurajați înregistrarea în aplicația JONIX MAPS.

  Jonix utilizează tehnologia cu plasma rece, cea mai eficientă și sigură tehnologie pentru eliminarea și distrugerea microorganismelor prezente în aerul din spațiile închise. Aceste dispozitive sunt certificate, nu utilizează substanțe chimice și nici produse dezinfectante; aerul activat și ionizat de generatoarele de plasma rece, exercită cea mai eficientă și sănătoasă acțiune de decontaminare.

  În atașamentele de mai jos puteți găsi publicarea articolului apărut în publicația italiană în ANSA (care este o cooperativă fără scop lucrativ, ai cărei membri și proprietari sunt 36 de organizații de știri din Italia. Misiunea sa este distribuirea de reportaje corecte și obiective), referitoare la studiul asupra eliminării virusului SARS-Cov2, cât și comunicate de presă privind tehnologia Non Thermal Plasma JONIX împotriva SARS-CoV-2 în diferite publicații.

  Sistema este prima companie care a adus Jonix în România, fiind revânzator autorizat.

  Sistema
  Site: www.sistema.com.ro
  www.jonixair.com
  Facebook: https://www.facebook.com/SistemaFloorHeating
  Email: [email protected]
  Telefon: 0766062766
  Adresa: Str Constantin Ticu Dumitrescu nr 20, loc Arad jud Arad

  Contact: 0745682923

  (P)

  View Fullscreen

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.