Joi e „Summer of JOY” (a Lemonade Laser Party) în grădina de vară a Cinematografului Arta

  de [email protected] | 22 iulie 2019, 12:18 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  CMCA și kinema ikon prezintă o nouă ediție a seriei de evenimente „Ne Vedem Joi” la Cinema Arta, joi, 25 iulie, de la ora 21:45: „Summer of JOY” – un performance audio-vizual și totodată un „Lemonade Laser Party” realizat de Alex Halka și reVoltaire.

  Este pentru prima oară în toată istoria kinema ikon (care va împlini 50 de ani anul viitor) când organizează un eveniment axat în preponderență pe muzică și folosește termenul „Party”, însă nu e cazul să vă așteptați la un chef cu dans frenetic și decibeli dezlănțuiți. Se anunță stiluri muzicale de la atonal la techno, proiecțiile video fiind „rescanate în audio”.

  Fiind vară, evenimentul care – conform calendarului anunțat încă din primăvară – ar fi avut loc în mod normal în sala mică a cinematografului, se mută de data aceasta în grădina de vară.

  Tot pentru prima oară în istoria recentă a kinema ikon (dacă nu chiar în istoria completă a kinema ikon), se va percepe bilet de intrare (în valoare de 12 lei și 5 lei cu reducere pentru elevi și studenți).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.