joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Johnny Depp, rol principal într-un remake celebru

  de - | 11 februarie 2016, 10:57 AM | Film

  0

  Johnny Depp va avea rolul principal într-un remake celebru plănuit de studourile Universal. Actorul va interpreta rolul Omului Invizibil într-o nouă adaptare a romanului lui H.G. Wells din 1987, scrie Port.ro.

  Filmul face parte din proiectul mai vechi Universal de a readuce în atenţia iubitorilor de film monştri celebri din mai multe producţii clasice lansate în trecut.

  Pelicula este încă în faza de proiect pentru că în afară de confirmarea că Depp va juca rolul Omului invizibil, alte detalii nu au fost anunţate. Încă nu se ştie ce regizor şi scenarist va prelua viitoarea producţie.

  Filmul original din 1933 l-a avut pe actorul Claude Rains în rolul doctorului Jack Griffin. Filmul a fost al doilea cel mai de succes film la acea vreme lansat de Universal după „Frankestein”. A fost apreciat de majoritatea criticilor de film şi spectatorilor, mai puţin de autorul romanului. H.G. Wells . Acesta a spus că producătorii i-au transformat personajul dintr-un strălucit om de ştiinţă, într-un nebun.

  Primul remake celebru anuţat de studiourile Universal este „Mumia”, cu Tom Cruise în rol principal. Lansarea peliculei va avea loc în iunie 2017.

  Până când îl vom putea urmări în Omul invizibil, Johnny Depp va apărea din nou în rolul lui Jack Sparrow în „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”.

  Un alt film în care este foarte posibil ca Depp să joace este thriller-ul Triple Frontier, produs de Paramount.

  Dacă cele două producţii vor fi lansate în 2017, anul acesta, pe 27 mai, Depp revine în rolul Pălărierului Nebun în sequel-ul „Alice Through the Looking Glass”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.