sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  John Malkovich, de trei ori pe scena Teatrului Național din Timişoara. Organizatorii au mai programat încă o reprezentaţie

  de Adriana Barbu | 1 iulie 2023, 1:21 PM | Recomandările editorilor | Regional

  1

  E nebunie la Timişoara anul aceasta şi când se joacă piese de teatru despre oameni nebuni, cu oameni-vedetă precum John Malkovich. Desigur, vedetele sunt magnetul anului la Timişoara Capitală Europeană a Culturii, aşa că e de aşteptat ca sălile de spectacol, pieţele din centrul Timişoarei, până şi sălile de expoziție să fie pline și totul să se joacă, cânte, expună cu „casa închisă”.

  Timișoara e vârful de lance al culturii în acest an, așa că era de așteptat ca biletele la spectacolul de teatru unde vedeta e nimeni altul decât actorul american John Malkovich să se vândă ca pâinea caldă.
  Există vești bune însă și când sold-out îți sună în urechi de când auzi că actorul american vine la Teatrul Național din Timișoara. Potrivit informării oficiale, spectacolul THE INFERNAL COMEDY va avea încă o reprezentație. Teatrul Național din Timișoara a suplimentat numărul de reprezentații a spectacolului „ca urmare a interesului extraordinar pe care acest eveniment l-a suscitat în rândul publicului”.
  Cu o lună înainte, organizatorii evenimentului anunţau faptul că „Anotimpurile FEST-FDR aduc pe scena Teatrului Național un eveniment deosebit: celebrul actor american John Malkovich, în spectacolul THE INFERNAL COMEDY.

  John Malkovich, acompaniat de orchestră şi soprane

  Acum ai cu o şansă în plus să-l vezi pe actorul american la Timişoara: „avem plăcerea să anunțăm că spectacolul THE INFERNAL COMEDY va avea încă o reprezentație vineri, 21 iulie 2023, de la ora 16:00, în Sala Mare a Teatrului Național. Biletele se pun în vânzare începând de duminică, 2.07.2023, ora 11, atât pe www.tntm.ro, cât și la Agenția de bilete <Mărășești>.
  Prin fascinanta și tulburătoarea poveste pe care o spune, prin delicatul balans pe linia invizibilă dintre cei vii și cei morți, John Malkovich, secondat de celebra orchestră a Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, construiește cu fabuloasa lui prezență și cu uriașul său talent autobiografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, cel care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia”, spun organizatorii evenimentului din cadrul „Timişoara  Capitală Europeană a Culturii”.
  Tot ei reamintesc faptul că ”primele reprezentații anunțate ale spectacolului THE INFERNAL COMEDY sunt programate joi, 20 iulie și vineri, 21 iulie, de la ora 19”.

  afis malkovich 3

  (Afișul evenimentului de la Teatrul Național din Timișoara)

  Scandalul biletelor vândute ca vântul

  Ce nu amintesc organizatorii e faptul că biletele pentru primele două reprezentații s-au vândut ca „pita caldă” și că pe paginile de socializare s-a iscat un adevărat scandal provocat de cei care nu au mai prins un loc în sala Teatrului Național din Timișoara şi care au acuzat matrapazlâcuri la teatru.

  Cei mai mulți nu au înțeles că, în astfel de cazuri, trebuie  să te miști foarte repede și să fii la ora indicată de organizatori în fața calculatorului ca să ai șansa să prinzi un bilet. Vă sfătuim să faceți chiar așa, să fiți mâine, la ora 11.00, în fața calculatoarelor, cu siteul teatrului deschis, dacă vreți (să aveți șansa) să-l vedeți pe John Malkovich pe scena teatrului din municipiul vecin.

   

  Citeşte şi:

  John Malkovich pe scena Teatrului Național din Timișoara, un moment de vârf al Capitalei Europene a Culturii

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.