Filă de istorie, scrisă de Emma Răducanu la US Open! Puștoaica s-a calificat în semifinale

  de - | 9 September 2021, 8:16 AM | Internaţional | Sport

  0

  (foto: captură video YouTube / Good Morning America)

  Emma Răducanu (150 WTA) s-a calificat în semifinalele US Open, după 6-3, 6-4 cu Belinda Bencic (12 WTA), campioana olimpică de la Tokyo.

  Sportiva de doar 18 ani, care reprezintă Marea Britanie, dar al cărei tată este român, a început meciul timorată, motiv pentru care a pierdut primele două game-uri, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și în optimi, în duelul cu Shelby Rogers.

  Nivelul jocului Emmei Răducanu a crescut, însă, vizibil din game-ul trei, iar ritmul a fost menținut pe întreaga durată a actului inaugural, câștigat la 3.

  Emma Răducanu a reușit o prestație solidă și în setul doi, pe care l-a câștigat la 4, ceea ce i-a adus calificarea în semifinalele US Open.

  Sportiva de doar 18 ani a devenit, astfel, prima jucătoare din istorie care ajunge în semifinalele US Open după ce a început competiția în calificări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.