Jobul tău: operator prelucrare date!

  de Special Arad | 18 mai 2018, 7:00 AM | Advertorial

  1

  (P). Dacă reușești să tastezi FinProm într-o secundă, iar Wordul și Excelul ți se par deja super easy atunci vino la interviu să-l cunoști pe FinPromescu!

  Ești student? Avem soluții și pentru tine: program part-time 4h/6h. Nu-i niciun bai că nu ai experiență profesională, noi te formăm de la zero! Vei învăța chestii noi în cadrul training-urilor de specialitate și participând la cursurile de limba italiană comincerai a parlare come un italiano vero!

  Așa te creștem ca să poți obține bonusul de performanță!

  Garantăm și distracție alături de colegi faini la teambuilding-uri și party-uri.

  Ai terminat de tastat FinProm? Câte secunde ți-a luat?

  Trimite-ne răspunsul și CV-ul tău la [email protected]

  Descriere companie: Ca şi membru al holdingului Gruppo MutuiOnline din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci şi instituţii financiare din Italia, respectiv din Belgia. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare şi de consum personal, a poliţelor de asigurare de viaţă, casă, auto şi moto, dar şi alte servicii, cum ar fi compararea online de preţuri pentru articole vândute în peste 2700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienţilor, se utilizează un sistem de gestionare a documentaţiei digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate şi analizate, iar comunicările şi informaţiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. În acest context şi în urma unei formări adecvate, peste 400 de angajaţi FinProm găzduiţi în cadrul unui birou de 2.200 mp, oferă servicii specializate de prelucrare şi gestionare a dosarelor la standarde înalte, dând dovadă de profesionalism şi dezvoltare continuă. După o experiență de 11 ani în Arad, FinProm a deschis un nou punct de lucru în Oradea!

  Adresă: Strada Cocorilor, nr. 24/A, et. 1

  Mobil: 0770.798.239

  Telefon: 0257.304.208

  Fax: 0257.304.200

  E-mail: [email protected]

  Site web: www.finprom.ro

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.