vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jim, somn lin… Steaua ta a căzut, dar amintirea îți va rămâne veșnic vie

  de Lucian Dănilă | 21 noiembrie 2018, 4:41 PM | Povești despre oameni | Topic special

  4

  O nouă veste tristă a făcut înconjurul Aradului în această după amiază. Jim s-a stins la nici 42 de ani, vârstă pe care urma că o împlinească la finele lunii decembrie. Mulți dintre voi nu îl cunoașteți, dar Jim era unul dintre noi, iar principala sa calitate era de… prieten, o calitate pe care greu o deprindem în aceste zile tot mai… virtuale.

  Jim era pasionat de viață, pasionat de rock, de muzică bună și își trăia fiecare zi în cel mai real mod. Cu Jim te întâlneai peste tot, pe el îl vedeai mereu pe stradă, în pub-uri, la concerte.

  „Era foarte prietenos, ne întâlneam des și mereu era bine dispus, dar mai mult, mereu îți dădea o stare bună”, spune unul dintre prietenii lui Jim.

  Pe Facebook curg mesajele de condoleanțe pentru cel care a fost pasionat și de cultură. Aradul mai pierde un tânăr, unul dintre cei faini, unul dintre noi. Steaua lui a căzut, dar amintirea lui va rămâne veșnic ca un… prieten.

  Somn lin, Jim!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.