Jefuit de 200.000 de euro într-o parcare! I-au spart BMW-ul și au fugit cu banii (vezi Video)

  de - | 8 martie 2019, 8:05 AM | Naţional

  0

  Un bărbat şi-a parcat maşina în zona străzii Oituz a municipiului Suceava în dimineaţa zilei de joi, 7 martie, şi s-a îndreptat spre sediul unei bănci. A lipsit mai bine de jumătate de oră, timp în care doi tineri i-au spart maşina şi i-au furat din portbagaj peste 200.000 de euro. Vasile Poenaru, bărbatul păgubit de hoţi joi dimineaţă, 7 martie, în jurul orei 9.30, este un valutist cunoscut în Suceava.

  Poenaru şi-a parcat maşina marca BMW apoi s-a dus să vadă dacă sediul băncii este deschis pentru că voia să depoziteze nişte bani. În acest timp, doi indivizi cu măşti pe faţă şi mănuşi pe mâini şi-au parcat maşina lângă BMW. Unul dintre ei a coborât din autoturism şi a spart portbagajul BMW-ului, de unde a sustras o pungă cu bani. Hoţii au fost observaţi de o femeie care a alertat două vânzătoare de la un magazin din zonă.

  „În jurul orei 9.30, o femeie a sesizat poliţia că în zona străzii Oituz, trei bărbaţi au forţat portbagajul unui autoturism parcat, au furat o geantă şi au urcat într-un alt vehicul. Au plecat de la faţa locului, acroşând uşor un alt vehicul parcat. A fost identificat propietarul maşinii care a fost forţată, acesta fiind administratorul unei case de schimb valutar, El a declarat că în portbagaj avea o geantă în care avea bani fără a putea preciza cuantumul sumei”, a declarat pentru Adevărul, Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Surse neoficiale susţin că în sacoşa furată ar fi fost peste 200.000 de euro. Suma nu a fost confirmată de valutist.

  VIDEO cu CLICK AICI

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.