Jeff Bridges, The Dude, lovește din nou! (Video senzațional)

  de Lajos Notaros | 13 martie 2017, 8:33 PM | Monden | Video

  2

  The Dude lovește din nou! De data aceasta acordând o stea lui John Goodman pe Hollywood Boulevard, Goodman fiind Walter sau dacă așa îl stiți mai bine Fred din epoca de piatră.

  Da, a primit si Goodman o stea pe un trotuar din Hollywood, iar cel care a ținut speech-ul cu această ocazie a fost amicul Jeff Bridges, cunoscut de o vreme drept The Dude, în traducere liberă Fraieru. Unul dintre cei mai simpatici actori ai deceniilor trecute, Jeff nu s-a dezmințit nici de această dată, venind cu sveterul iconic din The Big Lebowski, cuvântarea fiind o parodie la celebra scenă în care Walter, înainte de a-i arunca cenușa în Pacific, îl elogiază pe defunctul Donny.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Am zis liberă, dacă ati retinut, altfel spus nu după dictionar.
    Strict dupa dictionar ar fi tipu, gagiul, termenii de dichisit, papitoi, marțafoi fiind învechiti si pretențioși.
    Ar mai fi frate, amice și….în ultima instană fraiere, șmechere în sens amical, prietenos.
    Dacă ați văzut filmul poate realizați că acesta este sensul aici, indiferent de orice dictionar, sensul pe care eu îl favorizez.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.