duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Jazzul a cucerit parcul Reconcilierii de zilele orașului. Concert Berdisz Művek | Video

  de Raluca Medeleanu | 25 august 2017, 11:58 AM | Cultură | Muzică | Video

  0

  Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, o zi din cadrul zilelor orașului nostru este dedicată orașului Pécs, oraș din Ungaria înfrățit cu Aradul.

  Astfel, pe decursul zilei de joi, 24 august, parcul Reconcilierii a devenit „gazda” unui târg cu produse specifice din Ungaria, dar și pentru o serie de spectacole susținute de artiști din Pécs, sau aflați într-o oarecare legătură cu orașul respectiv, dintre care amintim concertul de jazz oferit de Berdisz Művek, concertul de muzică veche maghiară oferit de Híres Pannónia, spectacolul de dansuri populare al trupei Mecsek și concertul de jazz al trupei Jazzimipair.

  În înregistrarea de mai sus, noi vă prezentăm secvențe cu primul concert din program, susținut de formația Berdisz Művek. Aceasta este originară din Budapesta, însă membrul fondator, toboșarul Berdisz Tamás, a urmat studiile muzicale la Pécs.

  Formația de jazz a fost înființată în anul 2015, iar anul acesta și-a lansat primul album „In Between”, a căror melodii sunt în totalitate compoziții proprii.

  Trupa este alcătuită din:

  Frey  György – bas

  Berdisz Tamás – tobe

  Jumász Attila – clape

  Stencli Tamás – saxofon

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.