joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Japonia va contribui cu 480 milioane de yeni la rezolvarea crizei refugiaților

  de - | 25 septembrie 2015, 8:31 AM | Internaţional

  0

  Japonia a anunțat vineri alocarea a 480 milioane de yeni (aproximativ 4 milioane de dolari) drept asistență financiară de urgență pentru rezolvarea problemei refugiaților din Orientul Mijlociu și Africa, care încearcă să ajungă în număr mare în Europa, relatează vineri RIA Novosti.

  Jumătate din această sumă (nerambursabilă) va fi direcționată spre Liban, care a găzduit deja aproximativ un milion de refugiați din Siria. Cealaltă parte a fondurilor va fi trimisă, prin intermediul ONU și Crucii Roșii Internaționale, către Serbia, Macedonia și alte țări, ce se confruntă cu un aflux important de imigranți.

  Europa se confruntă cu cea mai gravă criză a refugiaților de după cel de-Al Doilea Război Mondial și care pune în pericol însuși proiectul european, potrivit experților.

  Sursa: Agerpres

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.