sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  János F. a vrut să iasă din țară la Vama Nădlac cu un permis de conducere „fabricat” în Marea Britanie

  de - | 17 ianuarie 2018, 12:07 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: arhivă)

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere românesc fals.

  În data de 16.01.2018, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român János F., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.

  Acesta a prezentat la controlul de frontieră, pe lângă  documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, însă poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat era fals, motiv pentru care bărbatul a fost condus la sediul P.F. pentru cercetări.

  Faţă de cele constatate bărbatul a declarat că nu posedă un permis de conducere. Acesta a mai relatat că a achiziţionat permisul de conducere românesc de la o persoană necunoscută, contra sumei de 400 de lire.

  Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.