Update Jandarmul Lazăr Mircea Ruja este tânărul împușcat la Chisindia. Proprietarul fondului de vânătoare este patronul „Lazăr & Sohne”

  de Special Arad | 21 May 2017, 10:27 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost împuşcat, duminică dimineaţa, la ora 7,30, în timp ce participa la o partidă de vânătoare în comuna Chisindia din județul Arad, vânătorul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu răni în zona abdomenului.
  Conform poliţiştilor, partida de vânătoare era autorizată.

  „Bărbatul de 29 de ani a fost împuşcat accidental în zona abdomenului de către un alt bărbat de 49 de ani, iar partida de vânătoare, care se desfăşura pe un fond privat din comuna Chisindia, era legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu.


   

  UPDATE

  Victima se numește Lazăr Mircea Ruja și a fost transportată la Spital Județean, cu elicopterul SMURD de pe terenul de fotbal din Pâncota.

  Tânărul a fost împușcat în zona lombară, din spate. În momentul sosirii echipajului de la Ambulanța Arad, victima era în stare de șoc.

  Medicii de la Ambulanța Arad l-au stabilizat și l-au dus la locul de aterizare al elicopterului. Lazăr Mircea Ruja este jandarm și nu este exclusă o cercetare din partea Parchetului Militar.

  Fondul de vănătoare este proprietate a lui Viorel Lazăr, patronul societății Lazăr & Sohne.

  Revenim.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.