marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii arădeni, la datorie de sărbători

  de Special Arad | 26 noiembrie 2021, 8:36 PM | Știri Arad

  0

  În perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2021, jandarmii arădeni din structurile de ordine publică, vor executa misiuni specifice în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică în zone aglomerate, piețe, târguri sau în alte zone de interes operativ.

  În acest sens, peste 100 de jandarmi vor avea zilnic o prezență activă, cu rol preventiv, astfel încât să se asigure că nu vor exista probleme care pot afecta ordinea și liniștea publică și să intervină la solicitările cetățenilor. De asemenea vor fi desfășurate activități de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2, în contextul epidemiologic actual.

  În data de 1 decembrie, jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate în Parcul Eminescu și Cimitirul Eternitatea din municipiul Arad, evenimente care se vor desfășura cu respectarea prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Pentru orice situație în care cetățenii sunt martori la săvârșirea unor fapte antisociale, sunt rugați să solicite sprijinul forțelor de ordine sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.